Noul film Лозницы iese în ucraineană inchiriere

5 noiembrie compania Артхаус Trafic lansează în ucraineană кинопрокат un nou documentar al regizorului Sergiu Лозницы Eveniment.

De această dată ucraineană regizat de Sergiu Лозница a atras atenția de la protestele civile în ajunul destrămării imperiului sovietic, în 1991, Apoi, în august, la Moscova a avut loc o lovitură de stat, și împreună secera cu ciocanul deasupra Kremlinului au ridicat tricolorul rus. Acest eveniment a salutat în întreaga lume, cu privire la marcarea aniversării căderea comunismului și nașterea democrației ruse. Un sfert de secol mai târziu, în extrem de dificilă pentru această cea mai democrației timp ucraineană regizat de Sergiu Лозница, снявший anul trecut filmul documentar imagine Maidan despre evenimentele tragice din timpul civile a protestelor din Kiev din iarna 201314, a decis să-și amintească august 1991, atunci pentru Rusia, a existat un moment de cotitură, și sute de mii de oameni au ieșit în trezorerie palatul suprafata de Sankt-Petersburg. Pace Maidan. Filmul este compus din arhivă видеосъемок. Премьерные proiectii au avut loc la festivalul de film de la Toronto (TIFF) și festivalul de film de la Veneția în.

Amintim că, anul trecut, filmul lui Sergiu Лозницы Maidan a fost difuzat pe Каннском și maritim odessa festivaluri de film și a făcut o mulțime de zgomot.

Добавить комментарий